OM YOIMO

Vårt mål er enkelt: 
Vi ønsker å utvikle breddeidrettens utøvere.

Hvorfor utvikling? Fordi utvikling gir mestringsfølelse og mestringsfølelse gir glede, som gjør at utøvere, lag og fans får enda mer ut av idretten de elsker.

1. Vi ønsker å utvikle et produkt og en tjeneste som gir stor verdi til idretten.

2. Vi ønsker spre glede gjennom deling av video.
Knytte sterkere forhold ved at bestefar eller tante kan følge med på kampene direkte. Vi ønsker å lage et samfunn som kan dele og lære av hverandre.  

3. Hvorfor navnet Yoimo? YOuth In MOtion?

De unge er fremtiden. La generasjoner av unge mennesker fange minnerike idrettsøyeblikk, og dele dette videre fra deres egen plattform på yoimo.no

Våre kundeløfter:

1. Rimelig og prisgunstig for idretten

Gir også mulighet for egen inntjening til laget.

2. Enkel og allsidig

Enkel å bruke; en app og ett klikk. Gjør kampene tilgjengelig for andre via direktesendinger til lagets fans; venner og familie.

3. God kvalitet og regelmessige oppdateringer

yoimoCam har god bildekvalitet og høy oppløsning. I tillegg er kameraet lett å styre via appen. Likevel ønsker vi stadig å forbedre brukeropplevelsen og vil komme med nye oppdateringer underveis.

Fra breddeidretten til breddeidretten.

“Etter selv å ha vært fotball/håndball pappa i 20 år og med bakgrunn fra utvikling av TV-stasjoner i Norden, tenkte jeg at nå er det tid for et bra alternativ for breddeidrettens helter; lagets egne ubemannede og automatiske kamera med mulighet til lagring og direktesending og med analyseverktøy."

— Jan Palmers - gründer & fotball/håndballpappa